Webdesign

Uw eigen website! Wij garanderen een prachtig en innovatief design voor uw website. Onze websites wordt gehost door One.com, een vooraanstaand hosting-bedrijf met stabiele servers, wat ervoor zorgt dat uw website altijd goed te bereiken is. Heeft u al een website, maar bent u hierover niet tevreden of bent u toe aan vernieuwing? Haazen Design ontwerpt snel en doortastend een nieuwe website en plaatst deze op uw bestaande webdomein! 

Bekijk hieronder onze opties voor uw website

Aanmelden zoekmachines

Al onze websites worden aangemeld bij de meestgebruikte zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo. Hierdoor wordt uw website vindbaar op het internet. Wij zijn ook gespecialiseerd in het zoekmachinevriendelijk maken van uw website. Een veel gebruikte term hiervoor is SEO (Search Engine Optimization). Vertaald in het Nederlands betekend dit het optimaliseren van uw website voor zoekmachines.

Social Media plugins

Een goede manier om je website onder de aandacht te brengen is het gebruik van social media plugins. Met deze plugins kan men je website eenvoudig delen op sociale media zoals Facebook en Twitter.

Contactformulier

Door het gebruik van contactformulieren kunnen de bezoekers van uw website direct, zonder een apart mailprogramma te openen, een bericht sturen. Zo zijn mensen eerder geneigd contact met u op te nemen, dan wanneer ze er moeite voor moeten doen door bijvoorbeeld uw e-mailadres te moeten kopiƫren en een mailprogramma te openen!

Onbeperkt aantal pagina's

Bij veel webdesignbureau’s betaald u per pagina van de website. Heeft u veel pagina’s, dan lopen de kosten snel op! Bij Haazen Design maakt het niet uit hoeveel pagina’s u wilt hebben, of u er nou 5, 10 of 20 wilt!

Browser, tablet & smartphone vriendelijk

Het maakt niet uit op welk device uw website wordt bekeken, onze websites worden altijd overzichtelijk en prachtig weergegeven, waarmee hij ook bekeken wordt. Tevens zijn alle functionaliteiten zoals contactformulieren en social plugins, op alle devices te gebruiken!

Responsive content

Responsive content is op dit moment HOT en echt de mode op webdesign gebied. Een website die responsief is, reageert op de bewegingen van de gebruiker op de website. Hierdoor wordt het bekijken van de website een echte ervaring en hij straalt hierdoor direct professionaliteit uit.

Domeinnaam & Hosting

Onze websites wordt gehost door One.com, een vooraanstaand hosting-bedrijf met stabiele servers, wat ervoor zorgt dat uw website altijd goed te bereiken is. Wij adviseren u desgewenst over het kiezen van een domeinnaam. Wij verzorgen het registreren van de domeinnaam en het instellen van de webruimte waarop uw website draait. Kortom, bespaar uzelf de moeite!

Integratie Google Analytics

Google Analytics is een tool gemaakt door Google waarmee u inzicht krijgt in de statistieken van uw website. Zo kunt u bijvoorbeeld zien:
- Hoeveel bezoekers uw website heeft gehad
- Welke pagina’s het meest bezocht zijn
- Hoe lang bezoekers op uw site zijn, etc.
Met deze informatie krijgt u inzicht in de interesses van uw doelgroep en kunt u bijvoorbeeld uw prioriteiten binnen uw bedrijf, hierop afstellen.

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Gaat u voor het PRO pakket, dan krijgt u een onbeperkt aantal e-mailadressen. Zo kunt u bijvoorbeeld iedere medewerker van uw bedrijf een eigen e-mailadres geven.

Zoekmachinevriendelijk / SEO

Wij zijn gespecialiseerd in het zoekmachinevriendelijk maken van uw website. Een veel gebruikte term hiervoor is SEO (Search Engine Optimization). Vertaald in het Nederlands betekend dit het optimaliseren van uw website voor zoekmachines.

Het voordeel van een zoekmachinevriendelijke website is dat deze goed gevonden wordt in zoekmachines. Hierdoor komt u vaker hoog in de zoekresultaten tevoorschijn. 

Video intergratie

Wilt u bijvoorbeeld een promotiefilmpje in uw website integreren? Geen probleem, doen we!

Google Adwords campagne

Wij kunnen voor u uw Google Adwords campagne beheren. Dit zijn de advertenties op de zoekresultatenpagina van Google. Met deze advertenties staat u gemakkelijk bovenaan in de resultaten. U betaald per click op de advertentie, dus u krijgt hiermee enkel gerichte bezoekers. Bezoekers die op zoek zijn naar uw diensten. 

Wat nu?

Portfolio

Neem een kijkje in ons portfolio!

Tarieven

Bekijk onze voordelige tarieven!

Referenties

Benieuwd wat klanten van ons vinden?

Contact

Neemcontact met ons op!

Over

Haazen Design
Hogehoek 6
5441 XE Oeffelt 

Gegevens

KvK: 51754495
BTW: NL125473965B01
Bank: NL23ABNA0249023881